Lämpöpumput, kylmäasennus ja LVI-työt

Modernisoi vanha lämmitysjärjestelmäsi ja säästä energiaa.

Valoin Oy on Turun alueen lämmitys- ja jäähdytystekniikan ammattilainen.

Asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput, ilmavesilämpöpumput, maalämpöpumput, aurinkopaneelit, energiavaraajat ja hybridivaraajat. Teemme kaikkemme lämmityskustannustesi vähentämiseksi. Näiden järjestelmien merkeissä olemme käyneet laajemmaltikin Suomea, Venäjää ja Kaukoitää myöden.

Teemme "AVAIMET KÄTEEN" periaatteella kokonaisvaltaiset pannuhuoneremontit. Vanhan lämmitysjärjestelmän rinnalle asennetaan esimerkiksi ilmavesilämpöpumppu, näin laitteistosta voidaan tehdä hybridilämmitys. Siihen on kytkettävissä mm. aurinkopaneelit, vesitakka, maalämpöpumppu. Tätä kaikkea voidaan ohjata nykyaikaisella talotekniikka-automaatiolla. Käyttö on helppoa, ympäristöä säästävää ja näin saadaan lisää puhdasta energiaa käyttöösi. Me huolehdimme myös putkitöistä. Käytämme kokemuksemme perusteella hyväksi todettuja laitteita, tarvikkeita ja työmenetelmiä. Asennamme kaikenlaisia laitteistoja hybridilämmityksestä riippumattomina, tietysti myös uusiin kohteisiin.

Pyydä meidät veloituksetta paikalle, niin saat luotettavan ja puolueettoman kartoituksen.

Mikä mietityttääkin: Ilmalämpöpumppu, ilmavesilämpöpumppu, aurinkokeräin, aurinkopaneeli, hybridivaraaja, energiavaraaja, lämminvesivaraaja, lto, pilp, vilp, maalämpöpumppu, scop, hankintaturva, suojakotelot, konsolit, ilmalämpöpumppu huolto, yms. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Suoritamme asennukset ja huollot usean merkkisiin laitteistoihin Turussa ja Varsinais-Suomessa. Asennamme ja huollamme esimerkiksi seuraavia merkkejä: Mitsubishi Electric, Fujitsu, Panasonic, Daikin, Gree, Midea, Ultimate, Hitachi, Onnline, Sharp, Technibel ja Energy Save

Käy tutustumassa myös toisilla kotisivuillamme LÄMPÖPUMPPUTURKU.FI

Lämpöpumppujen vertailua ja ostokset voit tehdä KAUPPA.LÄMPÖPUMPPUTURKU.FI

Tekemästämme työstä voit saada kotitalousvähennyksen. Lue lisää vero.fi sivuilta.

Kylmälaiteasennuksissa olemme TUKES:n hyväksymä kylmälaiteliike.